Er du kommende annoncør hos Socialt Indblik?

Der er brug for bedre og mere journalistik om socialt arbejde og indsatsen for socialt og psykisk udsatte børn, unge og voksne. Journalistik der er konstruktiv og giver plads til nuancer, kompleksitet og kreativ fortælleglæde.

God journalistik er ikke gratis. Derfor indgår annoncer og sponsorindtægter indgår som en væsentlig del af økonomien.  

Vil du høre mere om mulighederne for at støtte Socialt Indblik gennem annoncer og sponsorater, så er du velkommen til at kontakte projektleder og journalist Niels Svanborg på tlf. 2515 9012 elller niels@socialtindblik.dk

Læs også

En normal hverdag på en psykiatrisk afdeling. Er det helt skørt?

De psykiatriske patienter skulle behandles og udskrives efter kort indlæggelse. Og derfor lukkede man for 20 år siden værksteder og andre aktiviteter på de psykiatriske afdelinger. Nu er de på vej tilbage som en del af behandlingen. Fordi det virker.

”Hvorfor ikke møde alle som om, de har et traume?”

Op imod halvdelen af den danske befolkning har været udsat hændelser, der er så voldsomme, at de kan udløse traumereaktioner Med en traumebevidst tilgang kan blandt andet psykologer, læger og socialrådgivere blive bedre til at møde de traumatiserede.

Naturen stabiliserer voldsramte kvinder og børn

Jord mellem hænderne, regndråber på kinden eller iskoldt vand på kroppen. I Krisecenteret Danner bruges naturen til at vække instinkter og sanser – og til at genskabe de fortællinger, som kvinderne har mistet i de voldelige forhold.

Socialt indblik direkte i din indbakke

Tilmled dig nyhedsbrevet fra os, og få a, b og c.

Podcasts

Perspektiv

I PERSPEKTIV giver vi dig nye perspektiver på dit arbejde inden for socialsektoren. Vi flytter din forståelse af verden – både fagligt og personligt

Børnene først – hvordan?

Hvordan sætter vi børnene først? Hvordan får vi barnets perspektiv med i både lovgivning og den daglige indsats for udsatte og anbragte børn i Danmark? Hvad med forældrene? Skal de sidst i køen, når børnene skal sættes først? Og hvor er forskerne i debatten?