Mød holdet bag

Niels C. Svanborg

Projektleder, journalist og medlem af redaktionsgruppen

Niels C. Svanborg er initiativtager og projektleder for tilblivelsen af mediet Socialt Indblik.

Niels C. Svanborg har i mere end 20 år arbejdet med journalistik og formidling inden for en lang række af medier, som dagblad, tv-produktion, webproduktioner, podcast og sociale medier. Han har arbejdet med både nyheder, undersøgende journalistik, reportagejournalistik og politisk journalistik.

De seneste ti år har Niels C. Svanborg i stigende grad haft fokus på socialområdet som både kommunikatør og journalist. Han har stået i spidsen for flere udviklingsprojekter og journalistiske produkter indenfor socialsektoren.

Ud over at arbejde som journalist i redaktionsgruppen arbejder Niels med konceptudviklingen og forretningsplanen for projektet.

Anne Anthon Andersen 

Journalist og medlem af redaktionsgruppen

Anne Anthon Andersen er journalist med særlig forkærlighed for den fortællende journalistik, som hun blandt andet vil bidrage med til Socialt Indblik.

Anne Anthon Andersen er uddannet cand.comm fra Roskilde Universitet i 2010 med speciale i den stærke fortælling og med en bachelor i Socialvidenskab. Anne Anthon Andersen har siden 2010 arbejdet som selvstændig journalist med fokus på pædagogik, natur, naturterapi og mental sundhed.

Samtidig arbejder Anne Anthon Andersen som ekstern lektor på RUC, og hun underviser i bæredygtig forretningsudvikling for freelancere og selvstændige for blandt andre medlemmer af Dansk Magisterforening, HK og Dansk Journalistforbund.

Anne Anthon Andersen skriver blandt andet for Natur&Miljø, pædagogernes fagblad Børn og Unge, Solidaritet og Jysk Fynske mediers tillæg Naturliv om klimakampen og grøn omstilling .  

Eva Frydensberg Holm

Journalist og medlem af redaktionsgruppen

Eva Frydensberg Holm er journalist vil bidrage med dybdegående artikler til Socialt Indblik

Eva Frydensberg Holm har over 15 års erfaring med journalistik, kommunikation og projekt- og kampagneledelse for primært interesseorganisationer.

Eva Frydensberg Holm har været redaktør for flere skrevne medier og har stået for konceptudviklingen af flere af disse. I dag arbejder Eva Frydensberg Holm som journalist og kommunikationsrådgiver med særligt fokus på skole/uddannelse, pædagogik og socialstof.

Annemette Fredslund

Analytiker og ansvarlig for fokusgrupper

Annemette Fredslund vil som analytiker bidrage med data og tal, der skaber indsigt og forståelse af målgruppen, annoncørerne og forretningen

Annemette Fredslund arbejder som analytiker med at skabe indsigt og data om målgruppe og annoncører, som anvendes både i vores journalistik og forretningsplan.

Annemette Fredslund er cand. mag. i fransk og medievidenskab fra Århus Universitet og har efterfølgende taget en masteruddannelse i PR og kommunikation på Københavns Universitet. Siden 2013 har hun drevet Fredslund Research, som er en analysevirksomhed, der både analyserer data samt forbereder og gennemfører fokusgrupper.

Seneste artikler

En normal hverdag på en psykiatrisk afdeling. Er det helt skørt?

De psykiatriske patienter skulle behandles og udskrives efter kort indlæggelse. Og derfor lukkede man for 20 år siden værksteder og andre aktiviteter på de psykiatriske afdelinger. Nu er de på vej tilbage som en del af behandlingen. Fordi det virker.

”Hvorfor ikke møde alle som om, de har et traume?”

Op imod halvdelen af den danske befolkning har været udsat hændelser, der er så voldsomme, at de kan udløse traumereaktioner Med en traumebevidst tilgang kan blandt andet psykologer, læger og socialrådgivere blive bedre til at møde de traumatiserede.

Naturen stabiliserer voldsramte kvinder og børn

Jord mellem hænderne, regndråber på kinden eller iskoldt vand på kroppen. I Krisecenteret Danner bruges naturen til at vække instinkter og sanser – og til at genskabe de fortællinger, som kvinderne har mistet i de voldelige forhold.

Socialt indblik direkte i din indbakke

Tilmled dig nyhedsbrevet fra os, og få a, b og c.

Podcasts

Perspektiv

I PERSPEKTIV giver vi dig nye perspektiver på dit arbejde inden for socialsektoren. Vi flytter din forståelse af verden – både fagligt og personligt

Børnene først – hvordan?

Hvordan sætter vi børnene først? Hvordan får vi barnets perspektiv med i både lovgivning og den daglige indsats for udsatte og anbragte børn i Danmark? Hvad med forældrene? Skal de sidst i køen, når børnene skal sættes først? Og hvor er forskerne i debatten?